Τώρα που καλοκαίριασε, οι συντάκτες του 3pointmagazine.gr δεν μπορούν να μείνουν με τίποτα μέσα. Ήπιαμε λοιπόν τις μπύρες μας και τις ρακές μας, φάγαμε τις ομελέτες μας παρέα με τον Λούκυ Λουκ και είδαμε και ταινία. Τι άλλο να κάναμε.

amorgiano

Για όσους έχουμε ξεμείνει στην Αθήνα και βολτάρουμε προτείνω ένα μικρό μαγαζάκι στην Καλλιθέα ακριβώς έξω απο τον σταθμό του ηλεκτρικού, ιδανικό για καλή παρέα και ωραίες καλοκαιρινές συζητήσεις. Το “Αμοργιανό πέρασμα” δεν βρίσκεται στην καλύτερη τοποθεσία αλλά εχει ωραιότατο και πολύ φθηνό κρασί και φυσικά μεζέδες και παραδοσιακή ψημένη ρακί. Απο μουσική θα ακούσετε Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα κλπ. Το βράδυ βγάζει τα τραπεζάκια του σε όλο τον πεζόδρομο και συνήθως γίνεται χαμός. Αν είστε τυχεροί και μείνετε ως αργά οι παρέες ενώνονται σε κοινές συζητήσεις και χορούς και νιώθεις λίγο..σαν σε νησί. Σιβιτανείδου 51, Καλλιθέα (Πεζόδρομος ηλ. σταθμού Καλλιθέας).

Σελήνα Διαμαντοπούλου

kanaria


Πήγα στα Κανάρια( Κεραμεικού 88 & Πλαταιών) στο Μεταξουργείο. Ζωντανό μεζεδοπωλείο όπου γίνεται πραγματικά “προσκύνημα” ιδιαίτερα από νέες παρέες. Άλλωστε η ατμόσφαιρα, το φαγητό, τα ποτά και η τοποθεσία μετράνε. Το γεγονός ότι όλα είναι σχετικά φθηνά σε συνδυασμό με το ότι έχει καρέκλες και τραπεζάκια έξω, το κάνει μια πολύ καλή επιλογή σε αυτόν τον καύσωνα.

Κατερίνα Καραβία

saloon

Σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα κι ανάμεσα στα πολλά μπαράκια του κέντρου, βρίσκεται επί των Στρατηγού Καλλάρη και Λεωφόρου Νίκης στη Θεσσαλονίκη, το Saloon “Crazy Horse”.Μαγαζί εποχής, μετράει ένα χρόνο ζωής, αλλά έχει ήδη καταφέρει ν’ αφήσει το στίγμα του και να κερδίσει το δικό του κόσμο. Έχει όψη σαλούν αλά Λούκυ Λουκ, cowboys και cowgirls, ακούγονται country, classic & southern rock κομμάτια. Δεν είναι κιτς. Δεν είναι ακριβό. Έχει πάνω από 45 μπύρες, special ομελέτες, πλούσιες ποικιλίες με λουκάνικα. Περισσότερα για Saloon “Crazy Horse εδώ.

Κώστας Παπαντωνίου

Είδα την ταινία, Maleficent, με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί. Όπως κάθε ταινία της Disney, είχε πολύ εντυπωσιακά οπτικά εφέ, τα οποία δημιουργούσαν τοπία τα οποία δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Κάστρα, δάση, καταρράκτες και ότι μπορείς να φανταστείς. Η Τζολί ήταν αρκετά καλή στο ρόλο της κακιάς, Maleficent και έτσι η περίπου μιάμιση ώρα που έπαιζε η ταινία πέρασε αρκετά ευχάριστα.

Κώστας Χατσιανίδης

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]