Tsopana Rave και Trendy Hooliguns

live @ Κ44 στις 13/12

 

 

Παρασκευή και 13 Δεκεμβρίου στο Κ44, δύο μπάντες βγαλμένες από δύο διαφορετικές δεκαετίες. Δύο μπάντες με πολλά κότσια και χοιρομέρια. Δύο μπάντες που διαθέτουν χαρακτηριστική νοηματική και μουσική σατυρική φρικαλεότητα.

Από την μια, οι TSOPANA RAVE οι οποίοι σημάδεψαν μια ολόκληρη δεκαετία και συνεχίζουν και σημαδεύουν σαν ελεύθεροι σκοπευτές στατικούς μα και αυτοκινούμενους στιχουργικούς μα και μουσικούς στόχους. Η ΚΟΡΝΗΛΙΑ, ενώ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑ ΠΕΙ πως δεν είναι NINJA, μη λέγοντας ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ήρθε με βρήκε και μου είπε, ΔΩΣΕ ΜΟΥ 2 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ, με ακούς ΜΙΛΑ ΡΕ και ΜΗ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Από την άλλη οι TRENDY HOOLIGUNS μια μπάντα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει χορευτικές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα μύριες, κακομοίριες και χρυσεπίκηλτες έχοντας και 15+ clip, αριθμό ρεκορ για τον Παγκόσμιο οργανισμό Ολυμπιακών Ακινήτων! Θα μας πουν πόσο ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ είναι οι ΜΠΑΤΣΟΙ, θα μας φωνάξουν ΜΩΡΗ, ΠΡΟΚΑ, μην ερωτεύεσαι την ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ, και ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΕ γιατί ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ και δεν ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ναούμε!Όλα αυτά με 6 ευρώ με μπύρα και ποπ κόρν στο Κ44 όπως ξαναείπαμε στο γκάζι, με τις πόρτες να ανοίγουν 9 και μισή και να κλείνουν ερμητικά με τάσι! Σας περιμένουνε!

 

Κ44

Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι

210-3423560

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]