Ο κατάλογος των ποικιλιών κάνναβης για την αϋπνία είναι τεράστιος. Είστε κουρασμένος, αλλά τα μάτια σας δεν κλείνουν, στριφογυρίζετε προσπαθώντας να κοιμηθείτε, ξυπνάτε με κακή διάθεση λόγω της δυσκολίας που είχατε για να κοιμηθείτε, τότε η κάνναβη φαίνεται να είναι αποτελεσματική και ασφαλής για την ενίσχυση του ύπνου για πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο, όπως πολλοί έχουν ομολογήσει, το να βρεθεί η σωστή ποικιλία είναι το κλειδί.

Αλλά πρώτα, μερικές συμβουλές που πρέπει να θυμάστε:

Οι ποικιλίες Indica τείνουν να θεραπεύουν την αϋπνία πιο αποτελεσματικά. Οι ποικιλίες Sativa μπορεί να έχουν μια πιο «ανεβαστική» επίδραση σε κάποιους, καθιστώντας πιο δύσκολο να κοιμηθούν.

Τα φαγώσιμα κάνναβης μπορεί να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε περισσότερο. Αν και η εισπνοή κάνναβης δίνει γρηγορότερα αποτελέσματα, τα φαγώσιμα διαρκούν πολύ περισσότερο.

Επίσης, μια «παλιά» κάνναβη μπορεί να έχει πιο καλές επιπτώσεις για τον ύπνο από «φρέσκα» αποξηραμένα άνθη. Μπορεί να μην ακούγεται δόκιμο, αλλά όσο γηραιότερη η κάνναβη δείχνει να περιέχει υψηλότερα επίπεδα μιας ουσίας που ονομάζεται κανναβινόλη (CBN).

Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει ποικιλία ή προϊόν που επηρεάζει όλους το ίδιο, και για να βρεθεί η λύση για σας μπορεί να απαιτήσει μια μικρή δοκιμή.

Tahoe OG Kush

Granddaddy Purple

Skywalker

God’s Gift

Afghan Kush

Northern Lights

Ogre

Querkle

Big Bud

9 Pound Hammer

Αν αναρωτιέστε που θα βρείτε αυτές τις ποικιλίες, η απάντηση είναι ότι θα τις βρείτε όταν αποκτήσουμε το δικαίωμα πρόσβασης σε κάνναβη για ιατρική χρήση σε ένα πλαίσιο ρυθμισμένης αγοράς όπου οι ποικιλίες θα ελέγχονται και ο ασθενής θα έχει το δικαίωμα επιλογής ώστε η επιλογή του να ανταποκρίνεται καλύτερα στα ιδιαίτερα συμπτώματα του. Η νομιμοποίηση είναι η μόνη λύση.

*Η τελευταία παράγραφος κάτω από τις ποικιλίες δεν αποτελεί μέρος του πρωτότυπου άρθρου που μεταφράστηκε. Είναι σχολιασμός του Legalit.

*Όσοι υποστηρίζουν ότι η κάνναβη για ιατρική χρήση δεν είναι σε μορφή αποξηραμένων ανθών κάνναβης, ας τους θυμίσουμε τι κάνει ο Καναδάς, η Ολλανδία, το Ισραήλ, η Γερμανία καθώς και η πλειοψηφία των 28 πολιτειών των ΗΠΑ που επιτρέπουν αποξηραμένα άνθη κάνναβης για ιατρική χρήση. Όλα τα άλλα είναι περί εσωτερικής κατανάλωσης και μικροσυμφέροντα και μικροπολιτικές δεν χωράνε εδώ.

Πηγή.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]