Το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ γέμισε χθες το βράδυ (11/6) από κόσμο, ο οποίος γεμάτος ενθουσιασμό και συγκίνηση γιόρτασε την επαναλειτουργία της, έπειτα από δύο χρόνια «μαύρο”, με μία τεράστια συναυλία. Το 3pointmagazine.gr βρέθηκε εκεί και με τον φακό του απαθανάτισε τη μεγάλη συναυλία.

Τη συναυλία άνοιξε η Συμφωνική Ορχήστρα κι η Χορωδία της ΕΡΤ με τον Εθνικό Ύμνο. Στη συνέχεια προβλήθηκε από τις γιγαντοοθόνες βίντεο με τα πρώτα λεπτά της εκπομπής του νέου προγράμματος, το οποίο καταχειροκροτήθηκε από όλους.

Στη γιορτή συμμετείχε πλήθος γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, η Αφροδίτη Μάνου, ο Γιώργος Ανδρέου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Ζιώγαλας, οι Encardia, ο Απόστολος Ρίζος, ο Κώστας Λειβαδάς και ο Χρήστος Λεοντής με την ορχήστρα του.

Στο κατάμεστο Ραδιομέγαρο βρέθηκαν άνθρωποι που πάλεψαν και υποστήριξαν την ΕΡΤ από την πρώτη στιγμή που έπεσε το “μαύρο” στους δέκτες μας, ενώ αισθητή έκαναν την παρουσία τους ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και η Ραχήλ Μακρή.

Την ΕΡΤ δεν την άνοιξε η κυβέρνηση, την άνοιξαν οι αγώνες των εργαζομένων», ήταν κάποια από τα λόγια του πρωθυπουργού.

Το Ραδιομέγαρο χθες έσφυζε από μουσική, ενθουσιασμό και χαρά για έναν αγώνα που μετά από δύο χρόνια κατάφερε να δικαιωθεί.

ert ksana 1

3

6

4

5

7

8jpg

9

15(1)

ert epistrefei

katharistires

ευχελαιο για τους νεκρουςjpg

Mνημόσυνο τελέστηκε στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ για αυτούς που απεβίωσαν μετά το “μαύρο”.

or

χωρωδια(1)

ert ksana 2

ορχηστρα

εργαζομενη

απο ψηλα

14jpg

ert ksana varoufakis

Η στιγμή που ξένα και ελληνικά δίκτυα εντοπίζουν τον Υπ. Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

πρωτο δελτιο

Το πρώτο δελτίο ειδήσεων με παρουσιαστή τον Πάνο Χαρίτο.

δελτιο

Giannis Milios

ert ksana 3

αυγη1

ert ksana Νίκος Ζιώγαλας

Νίκος Ζιώγαλας1

μικρουτσικος

10

13

ert ksana 4

αφροδιτη μανου

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]