«Δεν εξασφαλίζετε την ασφάλεια των πολιτών με τις επελάσεις των ΜΑΤ λες και βρισκόμαστε σε κατεχόμενη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, κάνοντας αναφορά στα όσα συνέβησαν σήμερα στο Κουκάκι.

«Εκτός πια και αν οι εικόνες αστυνομικών που κακοποιούν και ξεγυμνώνουν νέους ανθρώπους, που φορούν κουκούλες σε πολίτες λες και προορίζονται για το Γκουαντάναμο, μόνο και μόνο επειδή ζητούν την εφαρμογή του νόμου και την παρουσία Εισαγγελέα για την είσοδο στην οικία τους, οι εικόνες αστυνομικών να ασχημονούν με χίλιους δύο τρόπους χωρίς μάλιστα να υπολογίζουν την παρουσία μαρτύρων είναι εικόνες μίας ευνομούμενης χώρας» πρόσθεσε.

«Η ασφάλεια κ.Μητσοτάκη δεν εξασφαλίζεται με παράλογη, υπερβολική και κάποτε φασιστικού τύπου βία εναντίον πολιτών. Η επίδειξη αστυνομικής βίας δεν αποσκοπεί ούτε στη δημόσια τάξη, ούτε στην κοινωνική γαλήνη, ούτε στην ασφάλεια, αλλά στην τρομοκράτηση, στην καταστολή, στον εκφοβισμό κι ελπίζω σήμερα να πείτε δύο λόγια για να καταδικάσετε αυτά τα περιστατικά. Σε αντίθεση με μια σειρά υπουργών σας που στα τηλεοπτικά παράθυρα σήμερα υπερασπίστηκαν με πάθος αυτά τα περιστατικά».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια