Δεν το βάζω κάτω ποτέ! Μετά από μια δύσκολη Κυριακή θέλω να κλείσει η βραδιά μουσικά. Κι έτσι αποφάσισα να πάω στο Γκάζι και το KooKoo, όπου και είδα από κοντά την παρουσίαση δίσκου των Countown! Λίγη ένταση ακόμα δεν κάνει κακό, σκέφτηκα. Πήρα ένα φιλαράκι μαζί και παρότι είχα μια ιδέα για το τι επρόκειτο να ακούσω, δεν θα μπορούσα με όση φαντασία και να έχω, να σκεφτώ πως σε μια σκηνή μπορούν να συμβούν τόσα πολλά. Την βραδιά άνοιξαν οι Rockamora. Το βιολί και η αφηγηματική ερμηνεία μου έδωσαν την αίσθηση ότι βρίσκομαι μπροστά σε μια Rock ιστορία. Έξι νέα παιδιά με πολύ πάθος να εκφραστούν, κατάφεραν να μας κερδίσουν και δείχνουν πως καταφέρνουν να βρουν τη δική του θέση στη ροκ σκηνή.

count2 Εκρηκτικοί, γεμάτοι ένταση και δύναμη με τόσο εκφραστική σκηνική παρουσία, ικανοί να σπάνε όλα τα όρια και τα δεσμά της σιωπής, αλλά και τις πανοπλίες ακόμα και του πιο ανέκφραστου ακροατή τους, oι Countown προσέφεραν ένα ξεχωριστό σόου δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποια άλλη μουσική σκηνή με ήχους μεταλλικούς, Underground αλλά και λίγο Rap core που σου ξεσκίζουν την σάρκα, έτσι απλά, γιατί μπορούν και το γουστάρουν, κάνουν αυτό που θέλουν, σε στέλνουν εκτός τόπου και χρόνου…

count3

Αψηφώντας το οτιδήποτε μπορεί να σε κωλώσει, έσπασαν την σκηνή του ΚooΚoo με τα πρώτα κιόλας κομμάτια του δίσκου τους, κάλεσαν φίλους μουσικούς επάνω στη σκηνή και εξαιρετικές συνάμα παρουσίες όπως οι Πάνος Σταυράγγελος από τους “Seedevil” και μας ξεσήκωσαν όλους παίζοντας Limp Βizkit… Παρουσιάζοντας στη συνέχεια το ομότιτλο κομμάτι του παρθενικού δίσκου τους ”ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ”, με guests τους Θαλένα Αβραμέα (φωνή) άξια χειροκροτημάτων, με την ιδιαίτερα δυνατή και διαπεραστική φωνή της και τον Μιχάλη Κακονικόλα (+guitar) να κοντεύει να σπάσει τις χορδές του, “κακοποίησαν” την σκηνή και έκαναν έρωτα στα αυτιά μας!

Countown 6 Οι Μανώλης Παπαδόπουλος και Μιχάλης Κακονικόλας από τους “Dreambleed” ανέβηκαν επίσης στη σκηνή και έπαιξαν κομμάτια από Linkin Park. Κι ενώ… ψάχναμε τον frontman τους που είχε γίνει σχεδόν ένα με τον κόσμο ήρθε ακόμα μια συνεργασία επί σκηνής. Ήταν στο κομμάτι “Μάθε να συγχωρείς” με την Άννα Παπαδάκη που έδωσε ένα διαφορετικό ύφος στην έτσι κι αλλιώς ξεχωριστή βραδιά. Όσοι παρευρέθηκαν στο KooKoo σίγουρα ένιωσαν την ενέργεια της μουσικής των Countown. Όσοι δεν ήρθαν πάλι έχασαν ένα από τα καλύτερα event του 2015.  Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά ΑΞΙΖΟΥΝ και είναι όλα τα λεφτά guys.

Βασιλική Π.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]