Δεκέμβρης ήταν τότε, Δεκέμβρης και τώρα. Το ιστορικό Mo Better όπως και το 1990 επέλεξε η νέα στέγη του να βρίσκεται στο κέντρο, αυτή τη φορά όμως όχι στα Εξάρχεια, αλλά στου Ψυρρή.

Περιμέναμε καιρό τα ευχάριστα νέα. Για την ακρίβεια 2,5 χρόνια, όσα έχουν περάσει από το τελευταίο μεγάλο πάρτυ του Mo Better που συγκέντρωσε τόσο κόσμο, που έκλεισε ακόμη και τον πεζόδρομο της Κωλέττη όπου βρισκόταν τότε το club.

mobetter

Λίγο πριν εκείνο το μεγάλο πάρτυ, είχαμε βρεθεί με τον εμπνευστή και ιδιοκτήτη του club Δημήτρη Δαλιάνη ο οποίος μας μοιράστηκε αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής. Ένα μεθύσι που κράτησε 24 χρόνια.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια