Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο με θύμα νεαρό διανομέα, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Χανιά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σφακιανάκη και Αντωνίου Γιάνναρη, όταν η μηχανή του 21χρονου διανομέα συγκρούστηκε με άλλο δίκυκλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε διασωληνομένο τον 21χρονο στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός του δεύτερου δικύκλου ήταν κι αυτός διανομέας.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος αποτελεί τον δεύτερο νεκρό διανομέα από τροχαίο στα Χανιά μέσα σε λίγες ημέρες, μετά τον θάνατο του 27χρονου διανομέα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και την παράσυρση ενός δικυκλιστή ντελιβερά στο Ηράκλειο, στις 27 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια πρόκλησης του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Χανίων.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]