Λαθροκυνηγός που κυνηγούσε παράνομα ρινόκερους στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ στη Νότια Αφρική, ποδοπατήθηκε από ελέφαντα και κατασπαράχθηκε από λιοντάρια.

Όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του το πάρκο, ομάδα κυνηγών ειδοποίησε τους συγγενείς του λαθροκυνηγού ότι είχε σκοτωθεί από ελέφαντα στις 2 Απριλίου. Στη συνέχεια οι συγγενείς του νεκρού ειδοποίησαν τις Αρχές και τότε ξεκίνησε επιχείρηση ώστε να ανακτηθεί από τους οικείους η σορός.

Η ομάδα ερευνών δεν κατάφερε να βρει τον άντρα στο φως της ημέρας με αποτέλεσμα οι έρευνες να σταματήσουν, μόλις έπεσε η νύχτα. Την επόμενη ημέρα, ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες αυτή τη φορά με περισσότερες πληροφορίες για την τοποθεσία όπου βρίσκεται από τους υπόλοιπους λαθροκυνηγούς οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με το Εθνικό Πάρκο, σε ένα σημείο βρέθηκε ένα ανθρώπινο κρανίο κι ένα παντελόνι. Οι συγκεκριμένες ενδείξεις υποδηλώνουν ότι μια αγέλη λιονταριών είχε καταβροχθίσει το νεκρό σώμα του άντρα. Οι άλλοι της ομάδας του νεκρού άντρα φέρονται να είπαν στις αρχές πως είχαν βάλει τον άντρα θανάσιμα τραυματισμένο σε μια άκρη ενός δρόμου με σκοπό να επιστρέψουν το πρωί για να τον βρουν, αλλά αυτό δεν έγινε γιατί συνελήφθησαν αμέσως αφότου η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό. Οι Αρχές του Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ μετά από περαιτέρω έρευνες ανακάλυψαν ένα ανθρώπινο κρανίο στην περιοχή, ενώ εικάζεται ανήκει στο άτομο που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να σκοτώθηκε από ελέφαντα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]