Τι θα φάμε αύριο; Μακαρόνια με κιμά ίσως. Ναι, ναι. Καλή ιδέα! «Ανεβαστικό» φαγητό! Ο,τι πρέπει. Ωραία. Δεν έχει και λίγο ήλιο ρε παιδάκι μου 5 μέρες τώρα. Να βγούμε στο μπαλκόνι να μας χτυπήσει ο ήλιος. Να το κάνουμε πικ νικ. Να ακούσουμε τα πουλάκια, να χαιρετήσουμε την γειτόνισσα απέναντι. Όχι την ξινή. Την άλλη, την χαμογελαστή. Καλά και την ξινή. Μακάρι να έχει ήλιο. Και για τρέξιμο πας. Νο.6 και έφυγες. Υπογραφή και «Γεια σας»!

Μα καλά, όταν ήμασταν πιο μικροί, τότε που αποφασίζαμε ποια θα είναι η υπογραφή μας έπρεπε να μας πουν πόσο σημαντική είναι και πως θα την έχουμε για μια ζωή να μας ακολουθεί. Λες να μας το είπαν και να μην έδινα σημασία γι’ αυτό είναι και η δική μου έτσι σαν βιάζομαι. Κακομούτσουνη σαν την γειτόνισσα. Πωωω κι αν έχει ήλιο και τρως το πρωινό σου στο μπαλκόνι και διαβάζεις το βιβλίο σου και μαζεύεις βιταμίνη D.

Τελειώνουν τα πορτοκάλια. Καλά, ποτέ στο σούπερ μάρκετ. Μανάβικο και πάλι μανάβικο. Και καμία ταινία να δούμε. Τόσες υπάρχουν κι έχουμε μείνει τόσο πίσω. Αν δεν δούμε τώρα δηλαδή πότε θα δούμε; Καλά προφανώς και όχι το “Irishman”. Ο,τι πιο βαρετό πιστεύω. Βέβαια τόσες μέρες εδώ μέσα, αν πρόκειται ποτέ να το δεις, τώρα είναι η ώρα. Τι ώρα είναι βασικά; Έχω και ξύπνημα αύριο γαμώ την καταδική. Στην καραντίνα κανονικά θα έπρεπε να κάθεσαι και να πληρώνεσαι. Είναι μιζέρια αυτό το δουλειά από το σπίτι.

***Τιριριρι Τιριριρι Τιριριριρι***

– Έλα. Τι έγινε; Γεννήσαμε; Γεννήσαμε!!!

 

*Στείλτε μας τα δικά σας κείμενα για όσα (και με αφορμή όσων) ζείτε εν μέσω καραντίνας στο info@3pointmagazine.gr ή στο inbox της σελίδας μας στο facebook

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια