Σάββατο 28 Μαΐου
Συμμετέχει ο Μανώλης Φάμελλος

Τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο μαζί με έξι εξαιρετικούς μουσικούς και την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Ζευγαρά θα απολαύσουμε σε μία μοναδική εμφάνιση στο Ίλιον plus το τελευταίο Σάββατο της Άνοιξης.

Μία μουσική συνεύρεση που αποτελεί την κορύφωση της πολύχρονης συνεργασίας των δύο τραγουδοποιών, ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο από μουσικές εκπλήξεις και θετική ενέργεια. Τραγούδια δικά τους που αγαπήσαμε και όχι μόνο.

Στην παρέα τους οι μουσικοί: Κατερίνα Τεπελένα – Βιολί, Φλάουτο, Δρόσος Σκυλλάς – Τύμπανα, Τάσος Ρούσης – Μπάσο, Δημήτρης Τσιμπάνος – Πλήκτρα, Ιάσονας Κτενάς – Βιολί, Παντελής Κλήμης – Κιθάρα.

Ο Δημήτρης Καρράς πρώην μέλος των συγκροτημάτων Παζλ & Βωξ, έχει συνεργατεί με τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτέχνες σε δισκογραφικό επίπεδο. Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης, Γιάννης Κότσιρας, Σταμάτης Γονίδης, Μανώλης Μητσιάς, Κώστας Μακεδόνας, Νατάσσα Μποφίλιου, Αρετή Κετιμέ, είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του. Κάθώς έχει συνεργαστεί και με τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο στον δίσκο οι “Βωξ τραγουδούν Γιάννη Μαρκόπουλο”. Τα τελευταία 16 χρόνια έχει στην κυκλοφορία 20 δισκογραφικές δουλειές, πάνω από 40 συνεργασίες και περισσότερα από 160 τραγούδια.

Ο Φώτης Ανδρικόπουλος απόφοιτος του Εθνικού ωδείου Περιστερίου, το 2006 σε ηλικία 17 ετών γνωρίζεται με τον Δημήτρη Καρρά και ηχογραφούν τρεις δισκογραφικές δουλειές το πρώτο, του νεαρού τότε τραγουδοποιού, ‘’Άγρυπνη Νύχτα’’ (Lyra), ακολουθεί το δεύτερο cd “Έτσι οι μέρες περνούν” (Lyra) που περιέχει και την ομώνυμη επιτυχία, τέλος το cd ‘’Έξοδα’’ (Final Touch) ένα τραγούδι σε στίχους Μάνου Ελευθερίου.

Οργάνωση παράστασης: Αλέξανδρος Γερασίμου

Info:
Ίλιον Plus
Σάββατο 28 Μαΐου / Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Κέντρο, Tηλ: 2108824383.
Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό στο τραπέζι και δώρο το τελευταίο cd του Δημήτρη Καρρά, που κυκλοφόρησε με το έντυπο «Κόκκινη Καρφίτσα» της εφημερίδας «Αυγή» στο τεύχος Απριλίου.

Ιλιον Plus 28_5 md

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια