Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας και προβλήματα από τη ζωντανή αναμετάδοση του μαθήματος μέσα από την τάξη, σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, βουλευτή του ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα, όπως ο ίδιος επεσήμανε μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24, δίνεται η δυνατότητα να «διαμορφώνουμε γνώμη για το πώς κάνει μάθημα» ο εκπαιδευτικός.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος είπε:

«Εγώ δεν βλέπω πρόβλημα από την ψηφιακή – βοηθητική εκπαίδευση. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί η κάμερα είναι αντίπαλος όταν και τώρα δεν δείχνει μαθητές, επιτρέπει να διαμορφώνουμε γνώμη για το πώς κάνει μάθημα ο Α , ο Β ή ο Γ. Είμαι απολύτως θετικός εγώ».

Όπως διευκρίνισε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, εκφράζει προσωπική άποψη, τονίζοντας ότι δεν έχει συζητήσει σχετικά για το θέμα με άλλα στελέχη του κόμματος.

Δείτε το βίντεο από το 7:30:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια