Νέα επίθεση της αστυνομίας ενάντια σε θαμώνες πλατείας σημειώθηκε χθες το βράδυ, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Όπως καταγγέλλει η σελίδα “Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη” η παρουσία της αστυνομίας στην πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη ήταν από νωρίς το βράδυ αισθητή και προκλητική, ενώ μετά τα μεσάνυχτα τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στον κόσμο κυνηγώντας τον στα γύρω στενά.

Σύμφωνα με τη σελίδα, τα καθεστωτικά Μέσα Ενημέρωσης διαρρέουν πως η αστυνομία δέχτηκε επίθεση με μπουκάλια(!). Η εικόνα όμως είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Έξω τα ΜΑΤ από τις πλατείες!
Κάτω τα χέρια από τους δημόσιους χώρους!

Βίντεο από Alerta

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια