Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να επισκεφτεί τις Σταγιάτες, συνοδεία αστυνομικών και φυσικά βρήκε απέναντι τους κατοίκους του χωριού που αρνούνται να παραδώσουν το νερό της πηγής τους Κρύα Βρύση σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Οι κάτοικοι που βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού αντέδρασαν και επικράτησε ένταση, ενώ ο Μπέος τους χαρακτήρισε για μια ακόμα φορά κοπρίτες. Οι κάτοικοι, αντέδρασαν στην προκλητική στάση του Μπέου με πολλούς από αυτούς να τον αποκαλούν “ανεπιθύμητο και ψεύτη”. Πριν από λίγες μέρες ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε ύβρεις κατά των κατοίκων του χωριού και του τραγουδοποιού Αλκίνοου Ιωαννίδη, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων, καθώς και ο ίδιος είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής.

Οι κάτοικοι  καλούν σε κινητοποίηση στο παλαιό δημοτικό σχολείο Σταγιατών, καταγγέλλοντας ότι η δημοτική αρχή με την αστυνομία άλλαξαν τις κλειδαριές στο σχολείο που λειτουργούσε ως πολιτιστικό κέντρο, αφού προηγουμένως πέταξαν έξω πράγματα των κατοίκων.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια