Ο Γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι αποσύρεται από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Όπως μεταδίδει το CNBC, ο Γερουσιαστής από το Βερμόντ θα δώσει ομιλία αργότερα την Τετάρτη.

Η απόφαση του κ. Σάντερς σημαίνει ότι ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2020. Κάτι που σημαίνει μεγάλη πιθανότητα νίκης του Τραμπ πια… κάτι που αναγνώρισε και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ που ένιωσε ευτυχής που ο Σάντερς βγήκε από αντίπαλος του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πιθανό κείμενο που λέει "Donald J. Trump @realDonaldTrump 10m Bernie Sanders is OUT! Thank you to Elizabeth Warren. If not for her, Bernie would have won almost every state on Super Tuesday! This This ended just just like the Democrats & the DNC wanted, same as the the Crooked Hillary fiasco. The Bernie people should come to the Republican Party, TRADE! 5.5K 8.9K 34.3K"

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια