Την άποψη ότι οι Η.Π.Α θα πρέπει να μειώσουν κατά 10% τον προϋπολογισμό τους για τον στρατό και να δώσουν τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν για την κάλυψη των επιπλέον κοινωνικών αναγκών που έχουν προκύψει από τις συνέπειες της πανδημίας, εξέφρασε ο Μπέρνι Σάντερς.

 

Αφορμή για την τοποθέτησή του αποτέλεσε η είδηση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ προτίθεται να αποτελειώσει ό,τι έχει απομείνει από το Obama Care, ζητώντας από το Ανώτατο Δικαστήριο την ακύρωση του νόμου του Μπαράκ Ομπάμα βάσει του οποίου εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν προστεθεί στο υγειονομικό δίχτυ ασφαλείας των ΗΠΑ.

“Εκατομμύρια αμερικάνοι έχουν χάσει τη δουλειά τους και την ασφαλιστική τους κάλυψη. Θα έπρεπε να δώσουμε τη δυνατότητα να καλυφθούν όλα τα έξοδα της υγειονομικής τους περίθαλψης. Αντ’ αυτού ο Τραμπ έχει θέσει ως προτεραιότητα κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας να πετάξει έξω από την υγειονομική κάλυψη εκατομμύρια κόσμο. Απίστευτο”, σημείωσε ο Σάντερς.

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια