Συγκίνηση προκαλεί ένα βίντεο που μοιράστηκε μέσω Facebook ο γιατρός στο Θριάσιο νοσοκομείο Ιωάννης Κουτσοδημητρόπουλος και αποτυπώνει την στιγμή που ένας ασθενής καταφέρνει και βγαίνει από τη ΜΕΘ αφού είχε νοσήσει με κορωνοϊό.

Νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό τον υποδέχονται με χειροκροτήματα και χαμόγελα ενώ και ο ίδιος χειροκροτεί αφού κατάφερε και βγήκε νικητής μετά τη μάχη του με τον ιό.

«Γεια σου κύριε Γιώργο», του φωνάζουν μη μπορώντας να κρύψουν τη χαρά τους.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια