Μπορεί όλοι και όλες μας να βιώνουμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία λόγω κορωνοϊού, κάποια πράγματα όμως παραμένουν ίδια. Οι γυναίκες συνεχίζουν να είναι τα άγνωστα θύματα ενός άλλου πολέμου που έχει να κάνει πάλι με την εξουσία.

Άλλες δύο γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στην Κηφισιά, εκεί που ένας αστυνομικός με το υπηρεσιακό του περίστροφο πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν την πρώην γυναίκα του και μια φίλη της.

Συγκεκριμένα, ο δράστης είναι αστυνομικός της τροχαίας που πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην γυναίκα του και μια φίλη της, οι οποίες βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο της πρώτης.

Όπως έγινε γνωστό, η πρώην γυναίκα του δράστη εργαζόταν στο σούπερ μάρκετ κι εκείνη την ώρα έκανε διάλειμμα από τη δουλειά της.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια