Μόλις πραγματοποιήθηκε αντιφασιστικη παρέμβαση στα γραφεία του νέου φασιστικού κόμματος του ναζί Ηλία Κασιδιάρη στην οδό Κλεισθένους 17. Οπως φαίνεται από τις εικόνες αφέθηκε λίγο χώμα και ένα φτυάρι συμβολικά στην είσοδο των γραφείων των φασιστών.
Σε μια περίοδο που η δίκη της εγκληματικής Χρυσής Αυγής βαίνει στο τέλος της τα ποντίκια προσπαθούν να δραπετεύσουν από το καράβι που βουλιάζει. Ο Κασιδιάρης δοκιμάζει να συστήσει ένα νέο φασιστικό μόρφωμα, τους Έλληνες ΓΤΠ θέλοντας, φορώντας γραβάτα και προμοτάροντας μια mainstream ακροδεξιά, να κρύψει τη σβάστικα στο μπράτσο.
Απέναντι σε κάθε εθνικιστική φωνή και πολεμοχαρή λογική, η Ειρήνη των λαών.
Απέναντι στο ρατσισμό, αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες/στριες!
Να τσακίσουμε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννα!

Χώμα και φτυάρι σε κάθε Κασιδιαρη κι έναν μεγάλο λακο για το Μιχαλολιακο!

Κομμουνιστές/τριες, Αντιφασιστες/τριες

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια