Ακόμη και χέλια βρήκε η ομάδα της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας που προσφέρθηκε να βοηθήσει εθελοντικά στη μεταφορά και καταγραφή των υδροβίων ζώων στο Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης” εχθές το απόγευμα.

Στελέχη και εθελοντές της Ελληνικής ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ Εταιρείας, της Ελληνικής Ερπετολογικής Εταιρείας και των Φίλων του Πάρκου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Α. Τρίτση που ετοιμάζεται να επιδιορθώσει τη διαρροή νερού στη Λίμνη «Ασωπιάδα» και θα πρέπει να την αποξηράνει τελείως.

Εκατοντάδες ψάρια και νεροχελώνες μεταφέρθηκαν στη μεγαλύτερη λίμνη για να σωθούν.
Η δράση επεφύλασσε και μια μεγάλη έκπληξη: κανένας δεν φανταζόταν ότι υπήρχαν τόσα πολλά και τόσο μεγάλα χέλια στη λίμνη!

Η δράση θα συνεχιστεί και είναι ανοικτή στην εθελοντική συνεισφορά όσων ακολουθήσουν τους κανόνες ατομικής και γενικότερης υγειονομικής προστασίας.

 

Διαβάστε επίσης:

Άφησαν να ξεραθούν δεκάδες δέντρα στο Πάρκο Τρίτση: «Μεγάλες οι ευθύνες του Φορέα και του κ. Πατούλη»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια