Μετακλητή υπάλληλος της Βουλής κατηγορίας Υ.Ε (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, δηλαδή απόφοιτος τριταξίου Γυμνασίου) διορίστηκε σήμερα με την υπ ́ αρ. 10747/7309/24-9-2020 απόφαση του Προέδρου της Κωνσταντίνου Τασούλα η Ελένη Ζαρούλια. Η οποία να σημειωθεί ότι διετέλεσε και βουλευτής της «Χρυσής Αυγής».

Ο διορισμός της Ζαρούλια γίνεται «στον πρώην Προέδρο Κ.Ο. «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μετά την κατά νόμο πρότασή του».

Η προκλητική προς τα δημοκρατικά ήθη του τόπου απόφαση του Προέδρου της Βουλής, λίγες μέρες πριν την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου για την εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και του κατηγορουμένου σε βαθμό κακουργήματος προέδρου της,  δημοσιεύθηκε σήμερα στο με αριθμό φύλλου 811/02.10.2020 φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια