Στην τελική ευθεία μπαίνει αύριο η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς αναμένεται η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας επί της ένοχης των δύο κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, οι δύο κατηγορούμενοι λειτουργούσαν με modus operandi, όπου ο ένας προσέλκυε τα κορίτσια και ο άλλος έβαζε τα χρήματα λόγω της οικονομικής επιφάνειας της οικογένειάς του.

Μάλιστα, η εισαγγελέας επανέφερε και το θέμα της συνδρομής μετά το έγκλημα που θεωρεί ότι προσέφεραν οι γονείς του Ροδίτη κατηγορούμενου και η γιαγιά του ώστε να εξαφανιστούν στοιχεία από τον τόπο της άγριας δολοφονίας, από την εξοχική κατοικία της οικογένειας δηλαδή. Κι αυτό γιατί  από την εξέταση των κατηγορουμένων προέκυψε πως «στο σπίτι του μαρτυρίου» της Ελένης υπήρχε ένα στρώμα, το οποίο ωστόσο δεν βρέθηκε ποτέ.

Η εισαγγελική αγόρευση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς καθ΄ όλη τη διάρκεια της αποδεικτικής διαδικασίας η εισαγγελική λειτουργός είχε εξετάσει ενδελεχώς όλους τους μάρτυρες αλλά και δεν χαρίστηκε στους κατηγορούμενους ούτε κατά τη διάρκεια των απολογιών τους.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η απολογία του δεύτερου κατηγορουμένου, που κι αυτός με τη σειρά του έπεσε σε αντιφάσεις αλλά και προσπάθησε να ρίξει ευθύνες τόσο στον συγκατηγορούμενό του αλλά και να παρουσιάσει την Ελένη Τοπαλούδη αλκοολική. Η εισαγγελική λειτουργός εξερράγη όταν ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι το πρωί η Ελενη έπινε βότκα, ενώ στην αρχική του κατάθεση ανέφερε ότι την είχε δει να πίνει ρετσίνα με καφέ. «Εκτός από διαστρεμμένη, σεξομανή, ιδιόρρυθμη και παρανοϊκή που την είπε ο συγκατηγορούμενος είναι και αλκοολική;» είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας.

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια