Επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιείται από τις 20.30 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το campus έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, υπάρχουν διαρκείς περιπολίες στην, κλειστή εδώ και λίγη ώρα, Εθνικής Αμύνης, στην Εγνατία και στην Αγίου Δημητρίου, ενώ κλούβα έχει εισέλθει με σκοπό την εκκένωση της κατειλημμένης πρυτανείας, με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να συγκεντρώνονται αυτή τη στιγμή στη Φιλοσοφική σχολή.

Η εντολή στους αστυνομικούς είναι να προσαγάγουν όσους και όσες προσεγγίζουν το χώρο.

Πηγή: Alterthess

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X