Στάση για να πάρει σουβλάκια στην οδό Ιπποκράτους στα Εξάρχεια έκανε μαζί με έναν συνάδελφό της η αστυνομικός, από την οποία εκλάπη το υπηρεσιακό όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε ότι οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν στη Διεύθυνση Επισήμων, επέβαιναν σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο πάρκαραν και αποβιβάστηκαν για να μεταβούν σε ψητοπωλείο.

Το όπλο που εκλάπη ανήκε σε υπαστυνόμο η οποία συμμετείχε στα μέτρα ασφαλείας για τη μετακίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η αξιωματικός σταμάτησε μαζί με συνάδελφό της στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, με σκοπό να πάρουν φαγητό. Κλείδωσαν το υπηρεσιακό όχημα και αποβιβάστηκαν. Θολό παραμένει μέχρι αυτή την ώρα το πού ακριβώς εκλάπη το όπλο. Και αυτό διότι το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε παραβιασμένο. Η αξιωματικός κατέθεσε ότι θυμάται να άφησε το όπλο της στο πίσω κάθισμα. Αυτό ωστόσο δεν ταιριάζει με τη διαπίστωση ότι το αυτοκίνητο δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Έτσι, ερευνάται από κάμερες καταστημάτων κατά πόσο μπορεί κάποιος να το έκλεψε την ώρα που βρίσκονταν στο ψητοπωλείο, χωρίς να το αντιληφθεί η ίδια.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια