Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη διευρυμένη σύσκεψη με αγρότες της Ημαθίας στο επιμελητήριο της Βέροιας το απόγευμα του Σαββάτου, λόγω συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ.

Έξω από το Επιμελητήριο συγκεντρώθηκαν οπαδοί του Δικέφαλου, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, έριξαν κροτίδες και άναψαν πυρσούς.

Σύμφωνα με το makthes.gr, ο Μάκης Βορίδης αποχώρησε από τη σύσκεψη επικαλούμενος λόγους ασφαλείας, παρά τις διαβεβαιώσεις της αστυνομίας ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, με αποτέλεσμα αυτή να διακοπεί.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών στο πάνελ, ο Μάκης Βορίδης πήρε το λόγο και είπε: «Μου θέσατε τα θέματα αλλά δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσω». «Θα γίνουμε εμείς η ασφάλειά σας» φώναξε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, Νίκος Καμανάς, ζητώντας του να παραμένει ώστε να απαντήσει στα αιτήματά τους.

«Υπάρχουν θέματα ασφαλείας που δεν μπορώ να αγνοήσω και για τον λόγο αυτό πρέπει να φύγω» επανέλαβε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στο ακροατήριο, κι ενώ συνεχώς ενημερωνόταν από τους άνδρες της ασφάλειάς του. Τελικώς ο ίδιος αποχώρησε από την κεντρική είσοδο αφού οι αστυνομικές αρχές είχαν απομονώσει τους συγκεντρωμένους οπαδούς σε κάθετη οδό.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών, Τάσος Χαλκίδης, σε δηλώσεις του στο makthes.gr δήλωσε απογοητευμένος από την άσχημη εξέλιξη της σύσκεψης, την ώρα που «όλος ο αγροτικός κόσμος της Ημαθίας και όχι μόνο περίμενε απαντήσεις σε θέματα όπως οι στρεμματικές ενισχύσεις, ο ΕΛΓΑ, οι τιμές των προϊόντων». Οι αγρότες θα επιδιώξουν εκ νέου συνάντηση στην Αθήνα.

* Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

*Από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια