Θέση για την υπόθεση Φουρθιώτη παίρνει με αιχμηρή του τοποθέτηση ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος. Όπως τονίζει η περίπτωση της φύλαξής του “δείχνει ότι δεν υπάρχει σεβασμός στο δημόσιο χρήμα”. “Χρειαζόμαστε λιγότερους αστυνομικούς με καλύτερη κατανομή καθηκόντων”, υπογραμμίζει ο Γ. Κύρτσος, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε τοποθετηθεί ξανά κριτικά απέναντι στις κινήσεις της κυβέρνησης, με αφορμή τις προσλήψεις αστυνομικών για τα Πανεπιστήμια. Τότε μάλιστα, είχε αναφέρει, πως η Ελλάδα έχει ρεκόρ αστυνομικών σε σχέση με τον πληθυσμό της, σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Γ. Κύρτσου

Η περίπτωση της φύλαξης του Φουρθιώτη δείχνει ότι δεν υπάρχει σεβασμός στο δημόσιο χρήμα.
Χρειαζόμαστε λιγότερους αστυνομικούς με καλύτερη κατανομή καθηκόντων.
Κανένας λόγος φύλαξης βουλευτών,ευρωβουλευτών,εκδοτών,παραγόντων.
Έχω παραιτηθεί του προνομίου.
Καιρός να καταργηθεί.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια