Την πρόθεση της κυβέρνησης για το άμεσο μέλλον φανέρωσε με ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος. Όπως τόνισε όσο πιο γρήγορα γίνει το lockdown τόσο καλύτερα για όλους, τόσο λιγότεροι θα είναι οι θάνατοι.

Πρόκειται για μία ακόμη τοποθέτηση που εντάσσεται στην προσπάθεια να προετοιμαστεί το έδαφος για το lockdown, το οποίο αναμένεται να επιφέρει συντριπτικά πλήγματα στην οικονομία.

Πρόκειται επίσης για μία ακόμη τοποθέτηση η οποία επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες από την κυβέρνηση στους πολίτες και να μη συζητηθούν όσα θα έπρεπε να είχαν γίνει για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και της οικονομίας, με τους εργαζόμενους αι τους μικροεπιχειρηματίες να μη λαμβάνουν στήριξη από πουθενά.

Η ανάρτηση του Γ. Κύρτσου

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X