Άλλη μια καταγγελία εργαζομένων δείχνει ότι στα Νοσοκομεία της χώρας και, ιδιαίτερα, της Βόρειας Ελλάδας βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Όπως καταγγέλλεται, στην παράσταση διαμαρτυρίας που προγραμμάτισαν το πρωί της Πέμπτης οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης για την τραγική κατάσταση που βιώνουν θεσμικά και οικονομικά, η διοίκηση του Νοσοκομείου αντέδρασε στέλνοντας την Αστυνομία. Οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι βρέθηκαν στην πύλη του Νοσοκομείου τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά, παρόλα αυτά, η Αστυνομία πήγε στο σημείο για να τους ελέγξει και να τους διαλύσει με πρόσχημα το «συγχρωτισμό»!

Όπως είναι λογικό στις τάξεις των εργαζομένων επικρατεί αναβρασμός για την αυταρχική αντιμετώπισή τους. Διοικήτρια του Νοσοκομείου (Υποδιοικήτρια σε «Γεννηματά» – «Αγ. Δημήτριο») είναι η Βασιλική Τράουδα, μια από τις αμέτρητες περιπτώσεις πολιτευτών της ΝΔ που τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μία μέρα πριν, είχε αρνηθεί να συναντήσει κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ που επισκέφθηκε το Νοσοκομείο ενώ, μάλιστα, αντί να απαντήσει στο σχετικό αίτημα σχολίασε στον «τοίχο» της Αν. Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Δώρας Αυγέρη στο Facebook, μετά από ώρες!

#νοσοκομείοάγιοσδημήτριος

Χρειάστηκε να μεσολαβήσουν δέκα ώρες για να…ανοίξει την πόρτα της η υποδιοικήτρια του…

Δημοσιεύτηκε από Theodora Avgeri στις Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

«Κλειστές πόρτες και κουλτούρα του αποκλεισμού αυτοί, λογοδοσία, διαφάνεια και φιλόξενους τοίχους εμείς. Εδώ είναι η μεγάλη μας διαφορά… Διαφορά δημοκρατίας!» σχολίασε μεταξύ άλλων η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργαζόμενοι ζητούν ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση συμβασιούχων, χρηματοδότηση για την Υγεία.

*Από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια