Πάρθηκε σήμερα εισαγγελική παραγγελία για την είσοδο στην σφραγισμένη κατάληψη Βανκούβερ Απαρτμάν και τον απεγκλωβισμό τριών γατιών που κατά την εκκένωση της κατάληψης από την αστυνομία αφέθηκαν μόνα τους στο κτίριο με λίγη τροφή και νερό παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων της κατάληψης να τους αφήσουν να τα απομακρύνουν.

Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι αναμενόταν να φτάσει στο σημείο εργολάβος για να σπάσει το τσιμέντο και να μπουν στο κτίριο να πάρουν τις τρεις γάτες που βρίσκονται εγκλωβισμένες από το προηγούμενο Σάββατο, έξι ολόκληρες ημέρες, όποτε και έγινε η εκκένωση.

“Έξι μέρες, ο δήμος πετάει το μπαλάκι στην αστυνομία με αισχρές δικαιολογίες, αλλά η εισαγγελία τους έδωσε και φάνηκε πως ο δήμος είχε βάλει ΑΥΤΟΣ το κόλλημα. Ο δήμος και οι δήμιοι είναι υπαίτιοι για παθητική κακοποίηση, τους ενημερώσαμε και εχτές, θα ξεκινήσουν οι νόμιμες διαδικασίες”, υπογράμμιζε η ανάρτηση των Ραδιοφραγμάτων.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η ελληνική αστυνομία δεν έδωσε τελικά την εντολή να σπάσουν τα τσιμέντα στην ερμητικά σφραγισμένη κατάληψη με την πρόφαση ότι υπάρχει κίνδυνος ανακατάληψης του κτιρίου την ώρα του απεγκλωβισμού των τριών ζώων. Τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι υπεύθυνοι έστω και καθυστερημένα έχουν δώσει το “οκ”, η ΕΛ.ΑΣ. δίνει τη χαριστική βολή σε τρία αθώα πλάσματα.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα της εκκένωσης λόγω αμέλειας, και ενώ είχαν ενημερωθεί τα ΕΚΑΜ για την επικινδυνότητα θανάτου, πέθανε ένα από τα γατιά καθώς άφησαν ανοιχτές τις πόρτες και βρήκε φρικτό θάνατο.

Αυτή την ώρα υποστηρίζεται ότι η διάσωση των γατιών εν τέλει θα γίνει αύριο.

Update Μαθαίνουμε ότι δόθηκε εντολή για να γίνει η διάσωση των γατιών από την Κατάληψη Βανκούβερ Απαρτμάν αύριο….

Gepostet von Ραδιοφράγματα / Radiofragmata am Freitag, 8. November 2019

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια