Μετά τα χημικά κατά των φοιτητών έξω από ξενοδοχείο στο Καβούρι όπου πραγματοποιούνταν η σύνοδος των πρυτάνεων, νέα καταγγελία έρχεται από τη Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Σύμφωνα με τους φοιτητές, η αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο των φοιτητών και των αυτοκινήτων τους που ήταν παρκαρισμένα στην ευρύτερη περιοχή του ξενοδοχείου.

Μετά τον έλεγχο τα λάστιχα ενός εκ των αυτοκινήτων των φοιτητών βρέθηκαν τρυπημένα από αιχμηρό αντικείμενο.

Με απροκάλυπτο τρόπο, αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν φοιτητές που είχαν αυτοκίνητα στην περιοχή έξω από τη σύνοδο…

Gepostet von Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση-νΚΑ am Freitag, 29. November 2019

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια