Τους γονείς των ανήλικων θυμάτων που καταγγέλλουν ότι βίωσαν σεξουαλική κακοποίηση από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, επέλεξε να εγκαλέσει σήμερα η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μάνδρου. Ειδικότερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή για την υπόθεση είπε: «Τα παιδιά αυτά που βρισκόταν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, δεν είχαν γονείς;». Και συνέχεισε: «Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού».

Η Μάνδρου λοιπόν θέλοντας να μοιράσει ευθύνες όχι στον θύτη αλλά τα θύματα ξεκινά από τους γονείς των θυμάτων. Η ατάκα της Μάνδου μας θυμίζει μια παλιότερη ατάκα των καναλιών « τι γύρευε στα Εξάρχεια» όταν είχε δολοφονηθεί από τον Κορκονέα ο Αλέξης Γρηγορόπουλος. Το πλυντήριο καλά κρατεί.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια