Μείωση της τάξης των 46,54 ευρώ δέχτηκαν στις συντάξεις τους οι χαμηλοσυνταξιούχοι του ΟΓΑ, σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύει το aftodioisi.gr.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ οι χαμηλοσυνταξιούχοι του ΟΓΑ πριν από έναν μήνα λάμβαναν το ποσό 383,48 ευρώ, προχθές έλαβαν 336,94 ευρώ. Ο συνταξιούχος που κάνει την καταγγελία αναφέρει επίσης ότι στην πόλη του αυτό έχει συμβεί και σε άλλους. Από το πρωί δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΕΦΚΑ ενώ ο εκπρόσωπος του ΟΓΑ ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τη μείωση.

«Εκεί που όλοι λένε για αναδρομικά και αυξήσεις στις συντάξεις του δημοσίου, του ΙΚΑ κλπ κανένας δεν αναφέρει ότι τα χρήματα για τις αυξήσεις τα έχουν λάβει από τους χαμηλόμισθους συνταξιούχους που τώρα πρέπει να ζήσουν με 336 ευρώ. Απορώ γιατί δεν έχει γίνει κανένας λόγος γι’αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πληρώσει τις συντάξεις τους και έχουν δουλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια  στο πιο δυσκολότερο επάγγελμα που υπάρχει μέσα στον ήλιο και στην καθημερινή αγωνία αν και φέτος θα τα καταφέρουν ή θα χάσουν τα πάντα», καταγγέλλει ο συνταξιούχος.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια