Σε αφίσα… ως «καταζητούμενος» φιγουράρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους γερμανικούς δρόμους, με αφορμή το Προσφυγικό.

Η οργάνωση «Beyond Europe», ενέταξε τον Έλληνα πρωθυπουργό στους «καταζητούμενους» Ευρωπαίους πολιτικούς, για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Μόρια.

Ανάλογες αφίσες η οργάνωση έχει κυκλοφορήσεις για την Άγκελα Μέρκελ, την Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν και τον Χορστ Ζέερντοφ.

Πηγή:tvxs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια