Με δραματικό τρόπο περιγράφουν οι εργαζόμενοι και στο νοσοκομείο του Κιλκίς τις απαράδεκτες συνθήκες κάτω από τις οποίες γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν τη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Το νοσοκομείο έχει μείνει χωρίς οξυγόνο αφού η κεντρική παροχή δεν δουλεύει, με αποτέλεσμα να μεταφέρουν μπουκάλες στους 40 ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται.

Μιλώντας στο MEGA, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο του Κιλκίς, δήλωσε ότι είναι αδιανόητο και ντροπή αυτό που συμβαίνει και αν και δεν φοβούνται να πολεμήσουν με τον ιό «μας πάνε ως πρόβατα σε σφαγή».

Ο κ. Καλενκερίδης, κατήγγειλε επίσης ότι διασωληνωμένοι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σε απλά κρεβάτια.

Οι ελλείψεις έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αφού όπως είπε δεν έχουν μάσκες και στολές υψηλής προστασίας ενώ για ποδονάρια χρησιμοποιούν γιατροί και νοσηλευτές μαύρες σακούλες σκουπιδιών.

Παράλληλα επεσήμανε ότι το προσωπικό δεν μπορεί να ανταποκριθεί αφού 60 εργαζόμενοι έχουν νοσήσει με κορωνοϊό.

 

Πηγή: Αυγή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια