Στην καταγγελία ότι κάτοικοι τη Σκοπέλου ενώ νοσούν από κορωνοϊό βγαίνουν έξω από το σπίτι και κυκλοφορούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα, προχώρησε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Νίκος Βαφίνης.

“Στην καταγγελία ο αντιδήμαρχος του νησιού ενημέρωσε ότι υπάρχουν 13 κρούσματα κορωνοϊού στη Σκόπελο και κάποιοι εξ’αυτών κυκλοφορούν κανονικά στο νησί σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο δήμαρχος διαψεύδει το γεγονός λέγοντας ότι όλοι είναι γνωστοί στο νησί και πως κανείς δεν θα τολμούσε να βγει στο δρόμο και να κυκλοφορεί ελεύθερα εφόσον νοσεί από covid-19”, ανέφερε ο δημοσιογράφος Δ. Μαρέδης.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι διότι βλέπουν καθημερινά ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι σε καραντίνα, να κάνουν τις δουλειές τους καθημερινά.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια