Δεκάδες χιλιάδες Αυστραλοί έχουν βγει στους δρόμους σε όλη τη χώρα για να διαμαρτυρηθούν για την κακοδιαχείριση στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών που πλήτουν τη χώρα αλλά και για την ανυπαρξία δράσης κατά της κλιματικής αλλαγής από την δεξιά κυβέρνηση του Scott Morrison (ScoMo).

Μέχρι τώρα και όσο καιρό μαίνονται οι φωτιές, χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους, ενώ περίπου πάνω από ένα δισεκατομμύριο ζώα έχουν καεί, με αποτέλεσμα αμέτρητα είδη πανίδας να οδηγούνται σε εξαφάνιση.

Οι φωτιές που έχουν εξαπλωθεί σε μεγάλο μέρος της χώρας είναι εν μέρει αποτέλεσμα της ξηρασίας και των υψηλών θερμοκρασιών.

*Φωτογραφίες από το Redfish

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια