Ήταν Ιούνιος του 2019, λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, όταν ο τότε υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πόζαρε καμαρωτός δίπλα σε άνδρες των ΜΑΤ, σε μία προσπάθεια να καταφέρει να εισέλθει στη Βουλή.

Στις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει ο Κ. Μπογδάνος στο προφίλ του στο Facebook, ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, η φιγούρα ενός αστυνομικού με αρκετά τατουάζ. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το avgi.gr, πρόκειται για τον ίδιο αστυνομικό με τα ναζιστικά σύμβολα που ήταν έξω από το Εφετείο κατά τη διάρκεια της ιστορικής δίκης της Χρυσής Αυγής.

 

Το σύμβολο του τατουάζ είναι ο Σιδηρούς Σταυρός, παλαιό σύμβολο του γερμανικού μιλιταρισμού, που χρησιμοποιήθηκε ευρύτατα από τους ναζί κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ειδικά από τη Λουτβάφε, με τον οποίο τιμήθηκε από τον Χίτλερ ο ναζιστής εγκληματίας πολέμου Χέρμαν Γκέρινγκ.

 

 

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια