Μετά τη μεγάλη διάσταση που πήρε η γνωστοποίηση περιστατικού, στο οποίο εμφανίζεται η Δήμητρα Γαλάνη να κάνει παρατηρήσεις στον τρόπο διανομής του φαγητού από τον Άλλο Άνθρωπο και να μιλά άσχημα στον κόσμο που βρίσκεται εκεί, ο εμπνευστής της Κοινωνικής Κουζίνας Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος επανήλθε με νέα του ανάρτηση, στην οποία δίνει ορισμένες απαραίτητες διευκρινίσεις κι επιχειρεί να επαναφέρει τη συζήτηση σε μία κατεύθυνση που να έχει νόημα.

Χωρίς να υπαναχωρεί από την αρχική του καταγγελία, διευκρινίζει ότι δεν είπε ποτέ πως η καταγγελία στη Δημοτική Αστυνομία έγινε από την ίδια την καλλιτέχνιδα και ξεκαθαρίζει στη συνέχεια πως είναι “άλλο να καταδικάσεις ένα γεγονός και άλλο η ανθρωποφαγία”.

Καταλήγοντας καλεί τον κόσμο να δώσει τέλος στο θέμα και υπενθυμίζει ότι ο Άλλος Άνθρωπος που δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώνει τον κόσμο, δεν προτρέπει στο ελάχιστο να κατακρεουργούνται όσοι δεν βλέπουν με συμπάθεια το εγχείρημα. Καλεί επίσης τη Δήμητρα Γαλάνη να επισκεφθεί την Κοινωνική Κουζίνα, λέγοντας ότι θα την περιμένει προσωπικά ο ίδιος όποτε το θελήσει “χωρίς τυμπανοκρουσίες και κακίες”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

Πολύ στεναχωρημενος με το όλο συμβάν.Τέλος στην ανθρωποφαγία αντί να προβάλουμε την ανάγκη των ανθρώπων προβάλουμε αλλα,

1) Δεν είπα ποτέ ότι την καταγγελία την έκανε η ίδια,αλλά οτι 4 λεπτά μετά ήρθε η Δημ αστυνομία

2) Ηλικιωμένος είμαι και εγώ και δεν είναι χαρακτηρισμός είναι πραγματικότητα

3) ναι είναι άσχημη εικόνα να σταματάει 2 φορές ένα αμάξι και να κάνει παρατηρήσεις και να μιλας άσχημα ,όταν βλέπεις ηλικιωμένους σαν και εμένα , γυναίκες και παιδιά να περιμένουν ένα πιάτο φαγητο

4) Όπως είπα υπήρχαν οι εθελόντριες με μάσκες γάντια αλλά και αντισηπτικό στα χέρια που βάζουν στους ανθρώπους που περιμένουν αλλά και να έχουν αποστάσεις μεταξύ τους

5) Ναι ήμουν εκεί και έβαζα μεριδες φαγητού σε σακούλες για τους ανθρώπους

6) Ασχήμια είναι και τα λόγια που γράφονται,άλλο να καταδικάσεις ένα γεγονός και άλλο η ανθρωποφαγία

7) και τελευταίο ο Άλλος Ανθρωπος ενώνει ανθρώπους και όλους όσους έχουν διαφορετική επιλογή από εμάς,αυτό δεν σημαίνει ότι οποίος έχει διαφορετική επιλογή από τον άλλο ανθρωπο πρέπει να τον κατακρεουργησουμε

Για αυτό το όλο θέμα παρακαλώ να τελειώσει εδώ, χωρίς να υπάρχει κακιά για τίποτα και όποτε θέλει,αν θέλει και αν μπορεί,η γειτονεισα θα έχουμε ανοιχτή την πόρτα μας και εγώ προσωπικά θα την περιμένω όποτε θέλει χωρίς τυμπανοκρουσίες και κακίες.

Τελος λοιπόν Σεβασμός σε όλους!!

Ευχαριστώ πολύ καλημέρα μας!

 

Πολύ στεναχωρημενος με το όλο συμβάν.Τέλος στην ανθρωποφαγία αντί να προβάλουμε την ανάγκη των ανθρώπων προβάλουμε…

Δημοσιεύτηκε από Κωνσταντινος Πολυχρονοπουλος στις Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια