Χθες βράδυ ομάδα δέκα περίπου ατόμων πέταξαν πλαστικά μπουκάλια με νερό κατά του πρώην γγ της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου και της παρέας του (από 10 περίπου άτομα) την ώρα που έτρωγαν σε ψητοπωλείο, στο νότιο τμήμα της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

Σε παρέμβαση εργαζόμενου του καταστήματος να μην συμπεριφέρονται έτσι γιατί υπάρχουν πελάτες στο μαγαζί, ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε φραστική επίθεση -όπως και άλλοι απο την παρέα του- κατά αυτού, κατηγορώντας με οργισμένο ύφος και φωνάζοντας, ότι από το ψητοπωλείο ειδοποιήθηκαν εκείνοι που τους επιτέθηκαν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια