Ο Τζέικομπ Μπλέικ, ο μαύρος που πυροβόλησαν αστυνομικοί πισώπλατα στην Κινόσα του Ουισκόνσιν, έχει παραλύσει εξαιτίας των τραυμάτων από τη μέση και κάτω, δηλώνει ο πατέρας του.

Η Κινόσα έγινε το τελευταίο σημείο αναταραχών στις Η.Π.Α, μετά τη δημοσίευση του βίντεο που εμφανίζει ξεκάθαρα την αστυνομία να πυροβολεί από πίσω τον Blake, την ώρα που εκείνος έσκυβε στο αυτοκίνητό του, όπου βρίσκονταν μέσα τα τρία του παιδιά. Ο 29χρονος παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας του Μπλέικ αναφέρει επίσης ότι ο γιος του είχε οκτώ τρύπες στο σώμα του από τους πυροβολισμούς και είναι ακόμη άγνωστο αν η παράλυση θα είναι μόνιμη.

“Για ποιον λόγο έριξαν όλους αυτούς τους πυροβολισμούς;”, αναρωτήθηκε ο πατέρας του Μπλέικ. “Για ποιον λόγο το έκαναν αυτό μπροστά στα εγγόνια μου;”

Διαβάστε επίσης:

«Χωρίς Δικαιοσύνη, καμία ειρήνη»: Στους δρόμους οι διαδηλωτές στις ΗΠΑ κατά της αστυνομικής βίας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια