Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Άγιος Στέφανος κοντά στον Ερημίτη, την περιοχή για την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ένα μήνα νωρίτερα είχε προδικάσει ότι θα καεί, συμπληρώνοντας στη συνέχεια ότι η μόνη σωτηρία της ήταν η ανοικοδόμηση του τουριστικού Kassiopi Project.

Στο σημείο, όπως ενημερώνει η Πυροσβεστική έχουν σπεύσει ήδη δυνάμεις της ενώ, εκεί βρίσκονται και τα PZL. Αξίζει να σημειωθεί πως στην περιοχή έχει έντονους ανέμους κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει στην κατάσβεση.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΗ

Gepostet von CorfuPress.com am Sonntag, 16. August 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια