Δίχως να χάσουν το χαρακτηριστικό τους χιούμορ, οι Monty Python αποχαιρέτισαν στα social media τον Τέρι Τζόουνς, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

O Ουαλός σκηνοθέτης και επί χρόνια μέλος της φοβερής παρέας των Monty Python, οι οποίοι θεωρήθηκαν από πολλούς ως οι «πιονιέροι του βρετανικού χιούμορ», άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη σε ηλικία 77 ετών.

Στο επίσημο προφίλ των Monty Python στο Facebook αναρτήθηκε ο αποχαιρετισμός της ομάδας στον Τέρι Τζόουνς, με το «μαύρο χιούμορ» να μη… λείπει. «Αντίο αγαπημένε Τέρι Τζ. Δύο έφυγαν, τέσσερις σε αναμονή. Με αγάπη, Τέρι Τζ., Μάικ, Τζον και Έρικ», ήταν το μήνυμα των Pythons.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια