Άλλη μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση αλλά και ερωτήματα έκανε ο Πάνος Παπανικολάου, γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ (ομοσπονδία νοσοκομειακών γιατρών) και η οποία αφορά στην ουσία ακύρωση μαζικών εμβολιασμών υγειονομικών σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Παπανικολάου με ανάρτησή του στο twitter αποκαλύπτει ότι 470 ραντεβού για εμβολιασμό υγειονομικού προσωπικού στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” Αθήνας, τα οποία ήταν προγραμματισμένα για τη Δευτέρα 4/1/2021, με έτοιμους τους χώρους, τα συνεργεία κλπ.
Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά και μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, δηλαδή σήμερα Σάββατο 2/1, έγινε γνωστό πως δόθηκε “άνωθεν εντολή” ακύρωσης της διαδικασίας επ’ αόριστον και σε αυτή την περίπτωση.

“Μα τι γίνεται κ. Κικίλια;”, ρωτάει ο γ.γ. της ΟΕΝΓΕ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια