Σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει το περιστατικό, ο 22χρονος δράστης που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη για την απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης σε 25χρονη, ανέφερε απαντώντας στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν τη φράση «έχω ένα βίτσιο όταν βρω κάτι ωραίο θέλω να το ακολουθήσω». Σε βάρος του νεαρού φοιτητή έχει σχηματιστεί δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κι αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι ο δράστη φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις απόπειρας σεξουαλικής επίθεσης σε Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη (δύο φορές) και Ακρόπολη καθώς τον έχουν αναγνωρίσει τουλάχιστον 5 κοπέλες.

Προβληματισμό, τουλάχιστον, δημιουργούν όμως και οι δηλώσεις του πατέρα του νεαρού. «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», δήλωσε μιλώντας στο Star και πρόσθεσε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία» είπε. «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», δήλωσε από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.

«Πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…»

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…», είπε η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο Mega.

«Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα» πρόσθεσε. «Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα» επισήμανε.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια