Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης μέσω τηλεδιάσκεψης,  ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Χάρης Αηδονόπουλος, εμφανίζεται να ξεματιάζεται… live

Ο «ματιασμένος» όπως ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του, είναι ορκισμένος αντι – ΣΥΡΙΖΑ και εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της ΝΔ. Όπως λέει με δικά του λόγια ο ίδιος…

«Το 2010 εκλέχτηκα ομόφωνα Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και Προήδρευα του οργάνου στο μεγαλύτερο μέρος της θητείας μου, ενώ ήμουν και μέλος της Εκτελεστικής σαν εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης.

Στις εκλογές του 2019 κατέβηκε υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, πήρε ποσοστό 2,46% (3.039 ψήφους), εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον νυν δήμαρχο, ο οποίος, σε ανταπόδοση της στήριξής του, τον έκανε αντιδήμαρχο.

Εκλογή και πορεία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τον Ιανουάριο του 2014 ζήτησα από τον Απόστολο Τζιτζικώστα να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του, έγινα δεκτός και τον Μάιο εκλέχθηκα πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη και τέταρτος στο σύνολο της Περιφέρειας.

Τον Σεπτέμβριο είχα τη τιμή να οριστώ πρώτος Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θέση από την οποία εκπλήρωσα κατά τη κρίση των συμπατριωτών μου εύορκα τα καθήκοντα μου. Για πρώτη φορά η Περιφέρεια ανοίχτηκε σε δράσεις ουσίας στήριξης ευπαθών ανθρώπων, για πρώτη φορά κάθε έκφανση και δράση Αθλητισμού, Πολιτισμού κλπ κατέστη προσιτή σε όλους, άσχετα με την οικονομική, κοινωνική κλπ κατάσταση τους[προγραμμα «Συμμετεχω Ισοτιμα»]

Η δράση μου για την ορθολογική αντιμετώπιση του προσφυγικού και του προγράμματος επισιτιστικής βοήθεια απόρων είναι γνωστή, όπως και η αμηχανία των αρμοδίων κκ Μουζάλα,Τοσκα,Φωτίου,κλπ στην παράθεση των αδικιών σε βάρος της Περιφέρειας μας από τη κυβέρνηση Συριζανελ.

Κατά την επίσκεψή του κ Μητσοτακη πέρυσι το Μάρτιο στην Ειδομένη, ήμουν  με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Βασίλη Κικίλια στη συνοδεία του και από κοινού διαμορφώσαμε τις θέσεις, προκειμένου το αίσχος της Ειδομένης να πάψει να υπάρχει

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 είμαι Συντονιστής Κοινωνικής Συνοχής και Προσφυγικού στη Περιφέρεια συνεχίζοντας τις δράσεις.

Δράσεις πέραν της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Το 2007 και για εκπροσώπηση του Ιατρικού χώρου ήμουν υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία.

Τον Απρίλιο του 2012 συντάχτηκα για ένα μήνα με τους Ανελ από όπου αποχώρησα στις αρχές Μαΐου έχοντας διαπιστώσει το οξύμωρο  των λόγων και έργων τους και επανήλθα στη Νέα Δημοκρατία με επίσημες δηλώσεις μου που πιστεύω ότι συνέβαλλαν κατά ποσοστό στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια