Στις 22 Ιουνίου αναμένεται να δικαστεί εκ νέου στο Εφετείο ο 32χρονος χρυσαυγίτης που σκότωσε τη φίλη του με μπουνιές και κλωτσιές. Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε 20χρόνια για την δολοφονία. Ελαφρυντικό, της ειλικρινούς μεταμέλειας, αναγνωρίστηκε στον κατηγορούμενο στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο με αποτέλεσμα η αρχική ποινή των ισοβίων να μετατραπεί σε 20 χρόνια το 2017.

Στη νέα δίκη στο Εφετείο ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί και πάλι ισόβια κάθειρξη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 6 Απριλίου 2013 ο σύντροφος της Φαίη Μπλάχα, Βαγγέλης Στεφανάκης, της επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε δύο βδομάδες αργότερα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια