Ενώ αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως “σφίγγει ο κλοιός” γύρω από τον Δημήτρη Λιγνάδη και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός προσήλθε σήμερα το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως μαζί με τον δικηγόρο του, Νίκο Γεωργουλέα.

Ο Λιγνάδης αποχώρησε ύστερα από σχεδόν μισή ώρα από τη ΓΑΔΑ, καθώς ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς ότι δεν εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Με πληροφορίες από το lifo.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια