Μετά τα απαράδεκτα σχόλια του τηλεοπτικού μετεωρολόγου Αρνιακού και της τηλεπαρουσιάστριας Τσιμτσιλή, την χαμένη αξιοπρέπεια της ελληνικής TV φαίνεται να σώζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο τηλεπαρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” όπου ερωτήθηκε για το αν θα υιοθετούσε παιδί.

“Αυτή τη στιγμή βλέπω να υπάρχουν τόσα ασυνόδευτα παιδιά στην Ελλάδα που μακάρι να βρεθεί ένας τρόπος αυτά τα παιδιά να βρουν ένα σπίτι. Όταν μια μάνα παίρνει το παιδί της μέσα σε μια φουσκωτή βάρκα, μέσα στη θάλασσα με ένα σωσίβιο γνωρίζοντας, γιατί το ξέρουν ότι υπάρχει κίνδυνος, ότι θα το χάσει, φαντάσου τι αντιμετωπίζει πίσω της για να φύγει τρέχοντας. Κι έρχεσαι εσύ τώρα να μου πεις ότι ‘έχουμε χάσει την ταυτότητά μας και τον ελληνισμό μας’. Όχι, την ταυτότητά σου και τον ελληνισμό σου θα τον αποκτήσεις και θα τον ισχυροποιήσεις όταν δεχτείς αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Όταν φτιάξεις ένα σύστημα, όταν μπορέσεις να τους αφομοιώσεις και όταν μπορέσεις να δώσεις ζωή σε ανθρώπους που φύγαν κυνηγημένοι”.

Τα αυτονόητα για τους πρόσφυγες! Μπράβο Φώτη!

Υπάρχει η Τσιμτσιλή, υπάρχει ο Λιάγκας, υπάρχει ο Αρνιακός, αλλά υπάρχει και ο Σεργουλόπουλος!Μπράβο !!

Gepostet von Εσύ που ήσουν; am Samstag, 9. November 2019

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X