Συνολικά 3.720 ευρώ (με ΦΠΑ) δόθηκαν στο άγνωστο και μηδαμινής επισκεψιμότητας – σάιτ του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση και της συζύγου του, κουμπάρων του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

Το θέμα είχε αποκαλύψει στις αρχές του Ιουνίου το documentonews.gr και είχε δημιουργήσει τεράστιο σάλο διότι εμφανιζόταν ένας ιστότοπος χαμηλής έως μηδενικής επισκεψιμότητας συμφερόντων του ζεύγους που πάντρεψε ο άνθρωπος ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το μοίρασμα των εκατομμυρίων ευρώ, να συμπεριληφθεί στη λίστα των ΜΜΕ για τις καμπάνιες ενημέρωσης για τον κορονοϊό.

Όπως προκύπτει από τη σημερινή λίστα Πέτσα, το εν λόγω σάιτ, έλαβε συνολικά 3.720 ευρώ ως μερίδιο από το κονδύλι των 20 εκατ. ευρώ για τις διαφημιστικές εκστρατείες για τον κορvνοϊό.

Το pointmedia.gr εμφανιζόταν τον Ιούνιο να λάμβανε καθημερινά μερικές δεκάδες επισκέψεις και να βρισκόταν στον πάτο σχεδόν της αναγνωσιμότητας στο διαδίκτυο. Την ημέρα που το documentonews.gr αποκάλυψε την ταυτότητα των ιδιοκτητών του, δηλαδή τους ζεύγους Πάτση, το σάιτ πήρε κάποιες θεάσεις.

Ετσι, σύμφωνα με τα στατιστικά της Alexa, μιας από τις πιο γνωστές πλατφόρμες καταγραφής αναγνωσιμότητας ιστοσελίδων, πριν την αποκάλυψη του Documento βρισκόταν στη θέση 7.417 ενώ σήμερα, στη θέση 3.880.

Πηγή: Documento

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια