«Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες;» αναρωτήθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας κυνικά τη λιποθυμία ανήλικου κοριτσιού από τον Πύργο λόγω του ότι οι γονείς της δεν μπορούσαν να της προσφέρουν τροφή.

Προ ημερών μαθήτρια λιποθύμησε στη μέση του δρόμου στον Πύργο από την πείνα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα ανέδειξαν τοπικά μέσα. Σε επιστολή τους, οι χρόνια άνεργοι γονείς της κοπέλας τονίζουν ότι αναγκάζονται να πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ για να μην τους πάρουν το ημιτελές σπίτι που έχουν φτιάξει, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τα απαραίτητα στα παιδιά τους.

«Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δύο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν. Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας. Ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας και δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε».

Σχολιάζοντας την παραπάνω είδηση με περίσσιο κυνισμό ο Άρης Πορτοσάλτε περιγέλασε με τους γονείς και το κορίτσι ενώ έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για «συριζαικές ειδήσεις».

«Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες;» αναρωτήθηκε και ειρωνεύτηκε το γονιό που, όπως είπε, «ανακάλυψε τάχα σήμερα τον ΕΝΦΙΑ».

 

Thepressproject

 

Διαβάστε ακόμη:

«Κανένα σκουπίδι δεν είναι μικρό»: H φάτσα του Πορτοσάλτε έγινε αφίσα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]